Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Dagwinnaars en (tussen)klassement

De dagwinnaars en het tussenklassement van de zomeravondcompetitie kunt u inkijken binnen uw eigen profiel. U dient hiervoor in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord en kunt vervolgens de scores c.q. klassement bij "competities" inkijken.

Dag klassement
Per wedstrijd wordt een dagklassement opgemaakt, met dagprijzen voor de beste drie golfers per categorie; de eerste plaats levert u een 18 holes greenfeevoucher van de betreffende baan + een doosje logoballen van Limburg Golfland op. De runner-up ontvangt een 18 holes greenfeevoucher en de derde plaats wordt beloond met een 9 holes greenfeevoucher. Er wordt tevens gespeeld om een neary voor dames en heren afzonderlijk (niet per categorie), met als prijs een doosje logoballen van Limburg Golfland.

Overall klassement
Bij deelname aan minimaal 4 wedstrijddagen tellen alle scores tevens mee voor het overall klassement. Het overall klassement wordt gebaseerd op de beste 4 scores van alle door u gespeelde wedstrijden. De 20 beste klassement spelers per handicap categorie mogen kosteloos deelnemen aan de finale op zondag 20 oktober op Kapelkeshof en dingen dan mee naar de hoofdprijs. Schrijft een speler niet in dan kan nr. 21 meedoen. Per categorie is er namelijk voor de prijswinnaar door onze partner Hotel Wiesenhof twee overnachtingen voor 1 persoon op basis van halfpension beschikbaar gesteld, inclusief 2 x 18-holes greenfee op Golflcub Achensee. Hoe vaker u dus deelneemt hoe groter de kans hoog te eindigen!!

N.B. Bij de finale dingt iedereen die zich gekwalificeerd c.q. ingeschreven heeft mee naar de hoofdprijs. De uitslag van de voorronden heeft hier geen invloed op. Tijdens de prijsuitreiking op de finaledag zal er tevens een beker/prijs uitgereikt worden aan de overall winnaar per categorie op basis van het overall klassement van alle voorronden.