Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Lidmaatschap Limburg Golfland

Limburg Golfland kent 2 soorten lidmaatschap t.w.

MEMBER

Hiermee verkrijgt u alle voordelen en faciliteiten van Limburg Golfland. Interessant voor iedere golfer met een homecourse elders (bestaand lid op een baan en voor vrije golfers die ook al lid zijn van een andere virtuele club en die als homecourse hebben).
Voordelen
  20 % korting op het reguliere greenfeetarief van alle aangesloten banen, zowel voor 9-holes, 18-holes ronden als rondjes op de Par 3 baan (indien aanwezig).
    Deelname aan alle Limburg Golfland golftoernooien in de hele provincie, voor Members en Full Members van Limburg Golfland. De enige voorwaarde is, mits van toepassing, dat u het gewenste golfniveau heeft. Dit kan per activiteit verschillen.
Kosten   € 33,50 p.jr.

FULL MEMBER
Hiermee verkrijgt u behalve de faciliteiten van het reguliere Membership tevens een NGF-registratie en bijbehorende digitale pas.
Voordelen
  U kunt online uw handicap inzien en bijwerken op basis van door u gelopen qualifying golfrondes.
    U ontvangt enkele keren per jaar het magazine Golf.nl van de NGF.
    Uw digitale NGF-pas is wereldwijd geldig.
    U valt onder de WA-golfverzekering van de NGF.
    U mag gratis gebruik maken van de NGF Golfacademy.
Kosten    € 52,00 p.jr.

inschrijven als lid

Algemeen
Het lidmaatschap bij Limburg Golfland loopt per kalenderjaar, van 1 januari t/m 31 december. U kunt lopende het jaar toetreden als lid, de lidmaatschapsbijdrage wordt niet naar rato verrekend.

U kunt zich te allen tijde inschrijven als (Full)Member. Klik op INSCHRIJVEN. Vul uw gegevens in. Let op: Bij de inschrijving bepaalt u zelf uw wachtwoord om toegang te krijgen tot het besloten deel van onze website! Binnen enkele dagen na aanmelding kunt u uw bewijs van lidmaatschap, in de vorm van een digitale NGF Card
aanvragen op de App: GOLF.NL met uw GSN nummer en barcode, welke u dient te tonen op de deelnemende banen. Beide nummers staan in uw profiel op www.limburggolfland.nl Zodra u betaald heeft, bent u lid.

Als Member kunt u op elk moment upgraden naar een Full Membership. Dit kan door in te loggen via uw profiel, te klikken op "Profiel & wall" en vervolgens naar "Wijzig gegevens" te gaan. In het midden van dit scherm kunt u aangeven dat u wilt upgraden. Na de betaling wordt dit verwerkt en kunt u normaal gesproken binnen 24 uur uw digitale NGF kaart downloaden c.q. gebruiken via de Golf-app van de NGF.
De overeenkomst wordt voor onbepaalde tijd, tot wederopzegging, aangegaan en kan gedurende het jaar afgesloten worden. Na de eerste aanmelding en bijbehorende betaling zullen de kosten van het lidmaatschap voor het daaropvolgende jaar c.q. jaren via een automatische incasso geïnd worden.

Opzegging van het lidmaatschap dient, per email aan info@limburggolfland.nl, te geschieden vóór 1 december van het lopende jaar, welke opzegging per email door Limburg Golfland bevestigd zal worden. Beëindiging van het Full Member-lidmaatschap houdt tevens een beëindiging van de NGF-registratie in. De speler dient deze desgewenst zelf bij een andere instantie onder te brengen.

Het lidmaatschap van Limburg Golfland is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Vragen aangaande uw handicapregistratie kunt u stellen aan rhc@limburggolfland.nl.

Limburg Golfland
Een leven lang sporten.