Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Beginnen met golfen - Golf voor Iedereen

Wilt u op een laagdrempelige manier kennismaken met de golfsport, dan kunt u gebruik maken van de kennismakingscursus "Golf voor Iedereen" die op alle banen van Limburg Golfland aangeboden wordt. Met Golf voor Iedereen kunt u zonder drempels kennismaken met de golfsport en ervaren of golf bij u past. Voor slechts 75 euro leert u de beginselen van het golfen.


Golf voor IedereenVervolgens mag u, geheel zelfstandig en zonder begeleiding, al op een aantal golfbanen in Nederland en in ieder geval op alle (Par 3) banen van Limburg Golfland spelen. Zonder dat u dus examen hoeft te doen en zonder dat u verplicht lid moet worden van een vereniging. Klik op het logo voor meer informatie over Golf voor Iedereen.


Wilt u meer weten over het vervolgtraject na de eerste kennismaking, klik dan hier.

Limburg Golfland.
Een leven lang sporten.