Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
meisje.jpg

Zomeravondcompetitie

Ook in 2024 organiseert Limburg Golfland weer de succesvolle en zeer gezellige zomeravondcompetitie (9-holes / individueel Stableford)!

Vindt u het leuk om deel te nemen aan deze vrijblijvende maar zeer gezellige en toch competitieve wedstrijdenreeks op de mooiste banen van Limburg?? Dan is deze zomeravondcompetitie zeker iets voor u!

U kunt individueel inchrijven en deelnemen!

Klik hier voor meer info

 

Zomeravondcompetitie 2024

Ook in 2024 organiseert Limburg Golfland weer de succesvolle en zeer gezellige zomeravondcompetitie (9-holes / individueel Stableford)!

De planning is in voorbereiding. We zullen u spoedig verder informeren m.b.t. wedstrijddata en mogelijkheid tot aanmelding.

Limburg Golfland
Een leven lang sporten.
 

Limburg Golfland TV

Wat vinden zij zo leuk aan golfen?


 

Deelnemende banen

Golfen is alles; sport, emotie, fun, gezond en uitdagend, als je maar een goede basis hebt.

 

Beginnen met golfen

WIlt u op een laagdrempelige manier kennismaken met de golfsport ........

 
  • Lidmaatschap Limburg Golfland

    Hiermee verkrijgt u alle voordelen en faciliteiten van Limburg Golfland. Interessant voor iedere golfer; bestaand lid op een baan en voor vrije golfers.

    Lees verder.