Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Kennismaken met de golfsport

Gezonder leven? Ga golfen!

We weten het natuurlijk al veel langer:
een gezonde leefstijl draagt bij aan meer vitaliteit en aan meer kwaliteit van leven. Het coronavirus heeft bevestigd hoe belangrijk een gezonde leefstijl is. Vooral mensen met zwaarlijvigheid en onderliggend lijden werden ernstig getroffen door het virus en belandden op de IC.

Steeds meer mensen nemen zich dan ook voor om gezonder te gaan leven. U ook? Maak dan eens kennis met de golfsport. Eerdere wetenschappelijke studies hebben uitgewezen dat golfers gemiddeld enkele jaren ouder worden dan niet-golfers. Golfen is gezond én leuk. U verblijft uren in de vrije natuur, u wandelt de nodige kilometers en u kunt dat samen met andere golfers doen. Ook in de huidige 1.5 meter samenleving is golfen een prima manier om zorgeloos samen te sporten, zonder direct contact met anderen en met voldoende afstand tot elkaar. Golfen draagt bij aan een gezonder leven, meer weerstand, een betere algehele conditie, nieuwe sociale contacten en dus tot meer kwaliteit van leven. Dat wilt u toch ook?

Als u kiest om kennis te maken met de golfsport op de banen aangesloten bij Limburg Golfland, dan ervaart u ook een vakantiegevoel. Geniet en kom tot rust in de fantastische natuur op de Limburgse golfbanen. Niet op vakantie, maar u toch in het buitenland wanen. Dat is het  gevoel dat de golfbanen van Limburg Golfland oproepen. De banen aangesloten bij Limburg Golfland bieden u deze zomer een aantrekkelijk kennisarrangement aan.

Kijk voor het specifieke kennismakingsaanbod per baan op de baan bij u in de buurt c.q. van uw voorkeur. 
- Golfbaan Landgoed Bleijenbeek
- Golfbaan de Golfhorst
- De Peelse Golf
- Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof
- Golf Maasduinen
- Eyckenduyn
- Golf- en Countryclub Crossmoor
- Land van Thorn
- de Herkenbosche
- Brunssummerheide
- Golf & Country Club Hoenshuis
- De Zuid Limburgse Golf & Country Club

Algemene informatie over de banen vindt u hier.

Veel plezier gewenst!

Limburg Golfland
Een leven lang sporten.