Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
meisje.jpg

Zomeravondcompetitie 2021

Ook in 2021 organiseert Limburg Golfland weer de succesvolle en zeer gezellige zomeravondcompetitie (9-holes / individueel Stableford)!

De planning is in voorbereiding. We zullen u spoedig verder informeren m.b.t. wedstrijddata en mogelijkheid tot aanmelding.

Limburg Golfland
Een leven lang sporten.
 

Algemeen

Limburg Golfland is een samenwerkingsverband van 12 Limburgse Golfaccommodaties en biedt voordelen aan alle typen golfers!

Zo is er een Membership voor golfers die al lid zijn van een golfbaan en toch gebruik wensen te maken van de voordelen die Limburg Golfland biedt. De kosten van deze "voordeel-kaart" bedragen € 27,50 per kalenderjaar.

Daarnaast is er voor de vrije golfers (die niet aangesloten zijn bij een club) een Full Membership, waarbij men aanvullend de NGF-pas c.q. handicapadministratie verkrijgt. De NGF kosten voor 2021 bedragen € 19,00 en worden als meerprijs in rekening gebracht op het reguliere Membership. De totale kosten van een Full Membership bedragen daarmee € 46,50 per kalenderjaar.
 
Meer informatie over onze lidmaatschappen vindt u onder Membership.
Vragen? Stel uw vragen per mail via info@limburggolfland.nl 

Limburg Golfland
Een leven lang sporten.

Limburg Golfland TV

Wat vinden zij zo leuk aan golfen?


 

Deelnemende banen

Golfen is alles; sport, emotie, fun, gezond en uitdagend, als je maar een goede basis hebt.

 

Beginnen met golfen

WIlt u op een laagdrempelige manier kennismaken met de golfsport ........

 
  • Lidmaatschap Limburg Golfland

    Hiermee verkrijgt u alle voordelen en faciliteiten van Limburg Golfland. Interessant voor iedere golfer; bestaand lid op een baan en voor vrije golfers.

    Lees verder.