Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Zomeravondcompetitie

Na het succes van de afgelopen jaren organiseert Limburg Golfland ook in 2024 weer de zomeravondcompetitie (9-holes), individueel Stableford! Samen met onze vertrouwde partner van afgelopen jaar, Hotel Wiesenhof, bieden we weer een zeer gezellige en leuke cyclus van wedstrijden aan, met leuke dagprijzen en een geweldige hoofdprijs voor de overall klassement winnaars.  

Vindt u het leuk om deel te nemen aan deze vrijblijvende maar zeer gezellige en toch competitieve wedstrijdenreeks op de mooiste banen van Limburg? Dan is deze zomeravondcompetitie zeker iets voor u!
U kunt individueel inschrijven en deelnemen!

  


N.B. Kent u iemand anders die ingeschreven heeft voor dezelfde wedstrijd, waarmee u graag ingedeeld wilt worden? Dat kan! Geef uw voorkeur dan door bij aanmelding voor de desbetreffende wedstrijd.

Wedstrijden
De competitieavonden zijn op wisselende weekdagen in de periode van 6 april t/m 26 september (2-wekelijks een, m.u.v. de zomervakantie) gepland, met een finaledag op 20 oktober bij Kapelkeshof. De wedstrijden starten nagenoeg allemaal met een shotgunstart variërend van 17.00 - 18.30 uur en vormen daarmee de perfecte afsluiter van uw dag. Voor aanvang of na afloop van de 9 holes competitie kunt u desgewenst onder het genot van een dagschotel gezellig (na)kletsen met uw medegolfers. Klik hier voor het wedstrijdschema.

Dag klassement
Per wedstrijd wordt een dagklassement opgemaakt, met dagprijzen voor de beste drie golfers per categorie; de eerste plaats levert u een 18 holes greenfeevoucher van de betreffende baan + een doosje logoballen van Limburg Golfland op. De runner-up ontvangt een 18 holes greenfeevoucher en de derde plaats wordt beloond met een 9 holes greenfeevoucher. Er wordt tevens gespeeld om een neary voor dames en heren afzonderlijk (niet per categorie), met als prijs een doosje logoballen van Limburg Golfland.

Overall klassement
Bij deelname aan minimaal 4 wedstrijddagen tellen alle scores tevens mee voor het overall klassement. Het overall klassement wordt gebaseerd op de beste 4 scores van alle door u gespeelde wedstrijden. Iedere golfer met 4 of meer scores dingt, bij deelname aan de finaledag, mee naar de hoofdprijs. Per categorie is er namelijk, voor de prijswinnaar, door partner “Hotel Wiesenhof”, twee overnachtingen voor 1 persoon op basis van halfpension beschikbaar gesteld, inclusief 2 x 18-holes greenfee op Golflcub Achensee.

Hoe vaker u dus deelneemt hoe groter de kans hoog te eindigen!!

N.B. Bij de finale dingt iedereen die zich gekwalificeerd c.q. ingeschreven heeft mee naar de hoofdprijs. De uitslag van de voorronden heeft hier geen invloed op. Tijdens de prijsuitreiking op de finaledag zal er tevens een beker/prijs uitgereikt worden aan de overall winnaar per categorie op basis van het overall klassement van alle voorronden.

Spelvorm
De spelvorm van de 9 holes Zomeravondcompetitie is individueel Stableford (qualifying). Er wordt gespeeld in twee categorieën: handicap 0 t/m 28.0 en handicap 28.1 t/m 54.0. De speler, per categorie, die na 9 holes het hoogste aantal punten noteert, mag zich dagwinnaar noemen. Volledige reglement.

Wedstrijdfee
Leden Limburg Golfland

:

 Reguliere 9 holes tarief van de betreffende baan -20%
 Limburg Golfland korting
Niet-leden

:

 Niet leden betalen hetzelfde tarief + € 5,- extra per wedstrijd

Eigen leden wedstrijdbaan

:

 Indien lid van Limburg Golfland € 5,-
 Indien niet-lid van Limburg Golfland € 10,-
Tip
Het is voor niet leden interessant om een membership aan te gaan voor € 33,50 per kalenderjaar, dan profiteert u gelijk van alle andere voordelen van Limburg Golfland.

 
Inschrijven / aanmelden
Klik hieronder voor:
Direct inschrijven zomeravondcompetitie
als lid Limburg Golfland
  Bent u reeds lid van Limburg Golfland dan kunt u direct in de wedstrijd inschrijven via deze knop of via "INLOGGEN" (gebruikersnaam / wachtwoord") --> wedstrijden --> keuze wedstrijd --> inschrijving --> inschrijven. (ter controle: klik op inschrijflijst)
 
Eerste keer aanmelden als nieuwe deelnemer zomeravondcompetitie   Bent u niet lid van Limburg Golfland en wilt u inschrijven voor de zomeravondcompetitie dan dient u zich eerst eenmalig te registreren als deelnemer aan de zomeravondcompetitie. Na registratie verkrijgt u een inlogcode en kunt u zich aanmelden voor de zomeravondcompetitie wedstrijden van uw voorkeur.
 
Eerst** aanmelden als lid van Limburg Golfland
om daarna als lid aan te melden voor de
zomeravondcompetitie
  Bent u niet lid van Limburg Golfland en wilt u profiteren van de korting op deelname aan de wedstrijden van de zomeravondcompetitie en daarnaast profiteren van alle voordelen die Limburg Golfland biedt, meld u dan eerst aan als lid en schrijf vervolgens in voor de zomeravondcompetitie wedstrijden van uw voorkeur.