Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Inschrijven zomeravondcompetitie

Inschrijven / aanmelden
Klik hieronder voor:
Direct inschrijven zomeravondcompetitie
als lid Limburg Golfland
  Bent u reeds lid van Limburg Golfland dan kunt u direct in de wedstrijd inschrijven via deze knop of via "INLOGGEN" (gebruikersnaam / wachtwoord") --> wedstrijden --> keuze wedstrijd --> inschrijving --> inschrijven. (ter controle: klik op inschrijflijst)
 
Eerste keer aanmelden als nieuwe deelnemer zomeravondcompetitie   Bent u niet lid van Limburg Golfland en wilt u inschrijven voor de zomeravondcompetitie dan dient u zich eerst eenmalig te registreren als deelnemer aan de zomeravondcompetitie. Na registratie verkrijgt u een inlogcode en kunt u zich aanmelden voor de zomeravondcompetitie wedstrijden van uw voorkeur.
 
Eerst** aanmelden als lid van Limburg Golfland
om daarna als lid aan te melden voor de
zomeravondcompetitie
  Bent u niet lid van Limburg Golfland en wilt u profiteren van de korting op deelname aan de wedstrijden van de zomeravondcompetitie en daarnaast profiteren van alle voordelen die Limburg Golfland biedt, meld u dan eerst aan als lid en schrijf vervolgens in voor de zomeravondcompetitie wedstrijden van uw voorkeur.

Wilt u (eerst) meer achtergrondinformatie over de algehele opzet van de zomeravondcompetitie klik dan hier.