Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
meisje.jpg

Zomeravondcompetitie 2019

Ook in 2019 organiseert Limburg Golfland weer de succesvolle en zeer gezellige zomeravondcompetitie (9-holes / individueel Stableford)!

De planning is in voorbereiding. We zullen u spoedig verder informeren m.b.t. wedstrijddata en mogelijkheid tot aanmelding.

Limburg Golfland
Een leven lang sporten.
 

Algemeen

Limburg Golfland is een samenwerkingsverband van 13 Limburgse Golfaccommodaties en biedt voordelen aan alle typen golfers!

Alle golfers kunnen voordelen genieten van het Membership van Limburg, waaronder 20 % korting op de reguliere greenfee van alle deelnemende banen. Veel leden van bestaande banen hebben naast hun gewone lidmaatschap op hun eigen baan ook een lidmaatschap bij Limburg Golfland. Voor € 25,50 per jaar geniet u al van deze voordelen. Als vrije golfer (niet lid van een golfclub) kunt u tevens een NGF-registratie met bijbehorende pas verkrijgen en online je handicap bijhouden. Dit kost slechts € 18,00 per jaar extra.
 
Meer informatie over onze lidmaatschappen vindt u onder Membership.
Vragen? Stel uw vragen per mail via info@limburggolfland.nl 

Limburg Golfland
Een leven lang sporten.

Limburg Golfland TV

Wat vinden zij zo leuk aan golfen?


 

Deelnemende banen

Golfen is alles; sport, emotie, fun, gezond en uitdagend, als je maar een goede basis hebt.

 

Beginnen met golfen

WIlt u op een laagdrempelige manier kennismaken met de golfsport ........

 
  • Lidmaatschap Limburg Golfland

    Hiermee verkrijgt u alle voordelen en faciliteiten van Limburg Golfland. Interessant voor iedere golfer; bestaand lid op een baan en voor vrije golfers.

    Lees verder.