Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Activiteiten 2021

Hieronder vindt u de actuele bijzondere activiteiten die Limburg Golfland haar leden aanbiedt. Binnenkort meer informatie over de zomeravond competitie, het zomer arrangement, het herfsttoernooi en de jubileumactiviteiten.
 

Zomerarrangement

Zomer arrangement: speel in de maanden juli en augustus en verdien een startbewijs voor het herfsttoernooi!
 

Limburg Golfland organiseert op zondag 24 oktober 2021 de eerste editie van het Herfsttoernooi, op golfbaan De Peelse Golf. Een GRATIS startbewijs* voor het Herfsttoernooi kunt u verdienen door deze zomer minimaal 10 keer 9 holes of 5 keer 18 holes te golfen op de banen van Limburg Golfland.

Veel speelplezier gewenst!

<LEES MEER> (klik hier voor de stempelkaart)


 

Herfsttoernooi zondag 24 oktober

Herfsttoernooi op de Peelse - Members only!
Meld u aan voor het 1e herfsttoernooi van Limburg Golfland: Members Only!

Limburg Golfland organiseert op zondag 24 oktober 2021 op golfbaan De Peelse Golf de eerste editie van het Herfsttoernooi.
Leden van Limburg Golfland die een volle stempelkaart van de Zomeractie inleveren, mogen gratis deelnemen aan de wedstrijd.

Om aan te melden dient u in te loggen in uw eigen profiel, waarna u kunt inschrijven bij "Wedstrijden".
N.B. Spelers met een hcp van 36.1 tot 54.0 spelen tijdens de wedstrijd vanaf 36.0


<LEES MEER>
   
 

Zomeravondcompetitie 2021 / 9-holes individueel stableford

Meld u aan voor de zomeravondcompetitie!
 

Vindt u het leuk om deel te nemen aan een vrijblijvende maar zeer gezellige en toch competitieve wedstrijdenreeks op de mooiste banen van Limburg?? Dan is deze 9-holes zomeravond-competitie zeker iets voor u!

U kunt individueel inschrijven en deelnemen!
Om aan te melden dient u in te loggen in uw eigen profiel, waarna u kunt inschrijven bij "Wedstrijden".
N.B. Kent u iemand anders die ingeschreven heeft voor dezelfde wedstrijd, waarmee u graag ingedeeld wilt worden? Dat kan! Geef uw voorkeur dan door bij aanmelding voor de desbetreffende wedstrijd.

N.B. I.v.m. de corona crisis is het op de bijlage getoonde wedstrijdoverzicht niet actueel. Voor het actuele wedstrijdoverzicht klik hier.

<LEES MEER>